Over ons

Bedrijfscultuur

Bij QSB Facility Group werken wij met een hecht gedreven team. Sommige van onze betrokken medewerkers werken al ruim 20 jaar bij ons. Zij weten precies wat er van hen verwacht wordt en kunnen daarom onze enthousiaste “groentjes” goed begeleiden. Binnen onze organisatie zijn de communicatielijnen kort. Dat maakt dat wij snel schakelen, efficiënt en flexibel zijn. Daarom kunnen wij lage kosten doorbereken. Ons QSB Team wéét van hen verwacht wordt. U wilt geen zorgen om uw facilitaire zaken, daarom regelen wij dat graag voor u.

Onze QSB Team is:

  • Gedreven
  • 24/7 inzetbaar
  • Vakkundig
  • Meedenkend
  • Altijd bereid om uw extra werk uit handen te nemen

“Wij streven naar een goede samenwerking met veel tevredenheid en vertrouwen.”

Duurzaamheid

Daar wij allen zorg en verantwoordelijkheid dragen voor de wereld en haar milieu, zijn wij van mening dat het belangrijk is om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te werk te gaan, dit natuurlijk met ondersteuning van onze cliënten, leveranciers en flexibele medewerkers. Wij doen dit door bijvoorbeeld alleen schoonmaakmiddelen te gebruiken die voldoen aan de laatste inzichten wat betreft mogelijke beperkingen van milieubelasting.

Wilt u meer informatie hierover? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Service – missie en doelen

Kwaliteit en de tevredenheid van u en uw collega’s is onze prioriteit. Onze missie is dan ook om een goede kwaliteit te leveren. Kwaliteit en goede diensten leveren is de basis van onze manier van werken.

Uw bedrijf is uw visitekaartje en daarbij is een schoon werk- en leefklimaat van groot belang voor de motivatie van uw personeel wat tot uiting zal komen in een optimale productiviteit.

Ons doel is niet om nummer 1 te zijn van Nederland maar om ons elke dag voor meer dan 100% in te zetten voor onze klanten en u optimale service te leveren.

Elke dag zal het management team van QSB Facilities een service-controle ronde maken binnen uw bedrijf en direct in actie komen waar nodig zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Ons doel is pas bereikt wanneer u en uw personeel tevreden zijn met onze service en onderhoud binnen uw bedrijf.

QSB Facility Group werkt nauw samen met een groothandel en zo kunnen wij er voor zorgen dat u altijd optimaal bent voorzien van alles wat er nodig kan zijn binnen uw organisatie. Door onze samenwerking met deze groothandel profiteert u van een optimale prijs – kwaliteitsverhouding en garanderen wij een continuïteit van altijd dezelfde producten.

QSB Facility Group ziet het als haar taak om u goed van dienst te zijn en zo een leuke en jarenlange samenwerking te delen met u!

Vacatures

Momenteel heeft QSB Facility Group geen openstaande vacatures.