Diensten

Schoonmaak services

Voor een schone, prettige leef- en werkomgeving!

De schoonmaakwerkzaamheden en het onderhoud van uw bedrijf verzorgen wij met een vast gedreven team. Zij zijn 24/7 inzetbaar. Binnen en buiten het pand, iedere ruimte. Uw vaste accountmanager is uw aanspreekpunt. Hij kent uw bedrijf en denkt met u mee. Naast de periodieke opdrachten is ons team inzetbaar voor extra facilitaire diensten.

U heeft geen omkijken meer naar zaken die wél moeten gebeuren, maar waar u géén tijd aan wil besteden. Dat regelt ons QSB Facility Group team voor u!

Catering

Voor heerlijk eten en drinken!

Tijdens een hectische werkdag is vers en gevarieerd eten een prettige onderbreking van de dag. Het QSB Catering team verzorgt graag een gezonde, verse lunch voor u en uw medewerkers. Ook tijdens een belangrijke meeting met uw klanten zorgen wij voor een goede catering. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw klanten een goede indruk krijgen van uw organisatie. Van koffiepauze tot bedrijfsborrel, wij zullen u met een glimlach bedienen.

Het QSB team heeft ruime ervaring met het bereiden van verse soepen en salades. Er wordt door ons niet gewerkt met pakjes, maar met echte verse producten. Tijdens de koffiepauze wordt er vaak al verlekkerd in de keuken gespiekt om te zien wat ons QSB team voor de lunch voorbereid!

Klus services

In iedere organisatie zijn er klussen die ‘nog gedaan moeten worden, maar waar nog geen tijd voor is’; een lampje vervangen? Een vlag in de vlaggenmast hijsen? De vuilcontainers buiten zetten? Een trapleuning repareren? Uw magazijn op orde worden gebracht? Dat zijn taken en diensten van een conciërge of handyman die ons QSB Facility Group Klus Service Team graag van u overnemen. Daarnaast verzorgen wij graag huismeesterdiensten. Omdat wij daar goed in zijn!