QSB - Diensten Schiphol-Rijk

FACILITIES - CLEANING SERVICES- KLUS SERVICES

SERVICE - MISSIE & DOELEN

SERVICE - MISSIE & DOELEN

Kwaliteit en de tevredenheid van u en uw collega's is onze prioriteit. Onze missie is dan ook om een goede kwaliteit te leveren. Kwaliteit en goede diensten leveren is de basis van onze manier van werken.

Uw bedrijf is uw visitekaartje en daarbij is een schoon werk- en leefklimaat van groot belang voor de motivatie van uw personeel wat tot uiting zal komen in een optimale productiviteit.

Ons doel is niet om nummer 1 te zijn van Nederland maar om ons elke dag voor meer dan 100% in te zetten voor onze klanten en u optimale service te leveren.

Elke dag zal het management team van QSB Facilities een service-controle ronde maken binnen uw bedrijf en direct in actie komen waar nodig zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Ons doel is pas bereikt wanneer u en uw personeel tevreden zijn met onze service en onderhoud binnen uw bedrijf.

QSB Facilities werkt nauw samen met een groothandel en zo kunnen wij er voor zorgen dat u altijd optimaal bent voorzien van alles wat er nodig kan zijn binnen uw organisatie. Door onze samenwerking met deze groothandel profiteert u van een optimale prijs - kwaliteitsverhouding en garanderen wij een continuïteit van altijd dezelfde producten.

QSB Facilities ziet het als haar taak om u goed van dienst te zijn en zo een leuke en jarenlange samenwerking te delen met u!